Probe de presiune în rețeaua de termoficare a Ploieștiului. Furnizarea apei calde poate fi oprită, marți, în mai multe cartiere

Probe de presiune în rețeaua de termoficare a Ploieștiului. Furnizarea apei calde poate fi oprită, marți, în mai multe cartiere

Veolia Energie Prahova (VEP) va derula marți o probă de presiune pentru rețeaua de termoficare a municipiului Ploiești. Măsură necesară în activitatea de mentenanță și asigurare a operării în condiții optime pentru perioada de iarnă 2020-2021, precizează reprezentanții companiei, care anunță că lucrările vor avea loc în intervalul 8.00-16.00 și ar putea afecta pe sectoare, mai multe puncte termice, din cartierele: Nord, Vest, Andrei Mureșanu, Centru, Mihai Bravu, Sud, Malu Roșu și Calea București.

"În funcție de rezultatele probelor de presiune, echipele dedicate vor interveni imediat pentru a realiza eventualele reparații necesare, iar confortul consumatorilor să nu fie impactat pe termen lung.

Astfel, pentru realizarea lucrărilor, ar putea fi necesară, pentru unele din sectoarele vizate, oprirea furnizării apei calde în intervalul orar 11.30 – 13.30. Ulterior, în funcție de rezultatele testului, pe sectoarele unde se va impune, furnizarea ar putea fi întreruptă până la orele 16.00.

Proba de presiune este o etapă importantă din lista lucrărilor de vară, esențială pentru identificarea și repararea punctelor sensibile de pe rețelele de transport, astfel încât riscul unor eventualele întreruperi de alimentare cu energie termică, pe perioada iernii, să fie diminuat", se arată în comunicatul transmis de Veolia Energie Prahova.

Reprezentanții societății subliniază că VEP "rămâne fidelă obiectivelor sale ce vizează asigurarea de servicii de calitate, la un grad ridicat de continuitate, în cadrul preocupărilor sale de aducere la standarde europene a orașului Ploiești. Veolia Energie Prahova își asigură consumatorii că se va lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări, încercând să se reducă la minimum intervalul orar în care clienții ar putea fi afectați de întreruperi în furnizarea apei calde".

 

Ilustrație arhivă

 

 

Image
Image
Image
Image