Raed Arafat despre Legea carantinării: Permite să putem acționa prompt și să putem lua decizii bazate pe analize și recomandări fără pierdere de timp

Raed Arafat despre Legea carantinării: Permite să putem acționa prompt și să putem lua decizii bazate pe analize și recomandări fără pierdere de timp

“Nici nu s-a publicat Legea și au început atacurile împotriva ei şi a persoanei mele parcă eu sunt cel care a scris-o singur, a dezbătut-o singur şi a votat-o singur. Încercarea de a lega cu orice preţ numele meu de orice este negativ şi orice este neplăcut în relaţie cu COVID-19 este evidentă, mai ales în ultima perioadă”.

Raed Arafat, afirmă că legea adoptată de Senat privind carantinarea şi izolarea permite autorităţilor să poată acţiona prompt şi să ia decizii bazate pe analize şi recomandări fără pierdere de timp.

"Legea nu dă puteri supreme nici dr.-ului Arafat şi nici unei alte persoane. Doar că aceasta ne permite să putem acţiona prompt şi să putem lua decizii bazate pe analize şi recomandări fără pierdere de timp.

Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz şi nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezintă o încercare de dezinformare a populaţiei şi de a menţine în continuare un curent de opinie negativ faţă de orice acţiune luată la nivel de autorităţi.

Problema COVID-19 este una complexă fiind necesară conlucrarea între noi toţi, de la autorităţi la fiecare individ. Important este informarea corectă şi ignorarea minciunilor şi a ştirilor ce nu pot fi confirmate din surse credibile!", a scris Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: facebook.com/pg/DrRaedArafat/photos

Image
Image
Image