fbpx

Rata de infectare cu Covid, peste 5 la mie în Prahova. Incidență pe 8 la Ploiești și peste 10 la Sinaia

Rata de infectare cu Covid, peste 5 la mie în Prahova. Incidență pe 8 la Ploiești și peste 10 la Sinaia

Image
Image

Două localități din Prahova au ajuns, astăzi, la o rată de peste 10 la mie a cazurilor active de Covid, în timp ce Ploieștiul se află la peste 8 la mie, iar Câmpina la mai mult de 7 cazuri active la 1.000 de locuitori. Numai în ultimele 24 de ore, în județ au fost raportate 261 de cazuri noi. Din fericire, însă, numărul pacienților internați rămâne scăzut.

 

Raportul publicat vineri de Ministerul Sănătății anunță, pentru Prahova, 261 de noi cazuri confirmate în ultimele 24 de ore, din 4.100 raportate la nivel național, și numai 122 de pacienți infectați internați în spitalele din județ. Dintre aceștia, 11 sunt copii, iar opt sunt bolnavi aflați la Terapie intensivă.

Cifrele sunt destul de scăzute având în vedere că, potrivit situației transmise de DSP Prahova, în județ se înregistrează deja o incidență de 5,45 la mie. Cele mai mari rate de infectare sunt la Măgurele (10,98 la mie) și Sinaia (10,18 la mie), în timp de Ploieștiul se află la o incidență de peste 8 la mie, dar care se menține relativ constantă de câteva zile.

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.