Restricții de trafic, în weekend, la Sinaia, pentru evenimentele organizate de Ziua Copilului. Programul acțiunilor de sâmbătă, 1 iunie

Primăria Sinaia a emis o informare pentru locuitorii stațiunii și turiștii care vor ajunge, în acest weekend, pe Valea Prahovei, anunțând că în oraș vor fi instituite restricții de circulație sâmbătă, pe 1 iunie, pentru organizarea evenimentelor dedicate Zilei Copilului.

Restricțiile vizează zona centrală, iau Primăria a stabilit traseul pe care vor fi instituire acestea, dar și variante de rute ocolitoare. "De Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie, circulația rutieră pe B-dul Carol I din Sinaia va fi restricționată între orele 10.00 – 18.00, între sensul giratoriu de la Hotel Păltiniș până la intersecția cu strada Gării. De asemenea traficul va fi restricționat pe strada Octavian Goga și pe strada Aosta (între B-dul Carol I și str. Spătar Cantacuzino)
Traficul rutier va fi deviat în totalitate pe B-dul Carol I – str. Mihail Kogalniceanu – str. Theodor Aman – str. Cășeriei – str. Furnica – str. Mânăstirii – str. Eroilor – B-dul. Carol I", a anunțat Primăria Sinaia.

De asemenea, Transport Urban Sinaia a anunțat cum vor circula autobuzele de transport în comun, pe durata restricțiilor:

 

Administrația locală din Sinaia organizează, începând de vineri seară, o serie generoasă de evenimente pentru sărbătoriții acestui weekend:

 

În plus, în aceste zile, toți copiii din școlile și grădinițele din Sinaia au primit dulciuri cu ocazia zilei de 1 Iunie. Surprizele au fost oferite de administrația locală cu sprijinul sponsorilor ETi România și Aquila.

Sursa foto: Primăria Sinaia

 

Image
Image
Image
Image