fbpx

Secretele mării, dezvăluite la Ploiești

Secretele mării, dezvăluite la Ploiești

Image
Image

Pentru prima dată în orașul Ploiești are loc un eveniment de anvergură dedicat Forțelor Navale Române. Acțiunile reunite în proiectul "Secretele mării" vor fi găzduite de Palatul Culturii, în perioada 24-29 septembrie 2022.

În Sala Coloanelor vor putea fi vizitate standuri expoziționale ale Forțelor Navale Române, Ligii Maiștrilor Militari de Marină și ale asociațiilor din domeniu, iar sâmbătă la ora 12.00 va fi vernisată expoziția de pictură cu tematică marină, semnată de Alexandru Ghinea. Vernisajul va fi urmat de un spectacol susținut de elevii de la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”  Breaza.

În paralel, în Sala Marii Uniri vor avea loc workshop-uri, prezentări de carte și proiecții de film.

Ziua festivă a manifestării va fi marți, 27 septembrie, începând cu orele 12.00, când vor avea loc spectaculoasele ceremonii militare de primire a oficialităților, cu participarea unui Amiral, reprezentant al Șefului Statului Major al Forțelor Navale. Un program complex și atractiv pentru publicul ploieștean, care este așteptat la o întâlnire specială  cu marea familie a Marinei militare.

Seria de manifestări ”SECRETELE MĂRII” este realizată la inițiativa Asociației "Suntem România!", împreună cu Forțele Navale Române, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, Consiliul Județean Prahova și cu sprijinul Cercului Militar Ploiești - Baza 2 Logistică "Valahia" Comenduirea Garnizoanei Ploiești.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.