Termo Ploieşti SRL, sancţionată de Protecţia Consumatorilor

Termo Ploieşti SRL, sancţionată de Protecţia Consumatorilor
Operatorul Termo Ploieşti SRL a fost sancţionat de Protecţia Consumatorilor din cauza lipsei unui call center cu program non-stop
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Termo Ploieşti SRL, operatorul subordonat administraţiei locale, a fost sancţionat de Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, care a dispus înfiinţarea unui call center care să funcţioneze 24 de ore din 24. Măsura vine în urma unei sesizări depuse de UAP Prahova, care pentru aceeaşi problemă s-a adresat şi instanţei.

Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova reclamase, la începutul lunii, faptul că operatorul de termoficare nu a înfiinţat un call center care să fie pus la dispoziţia ploieştenilor racordaţi la sistemul centralizat de încălzire. UAP a trimis o notificare către operator, iar ulterior, considerând că obligaţia e în continuare ignorată, a depus o sesizare la ANPC şi o acţiune în instanţă.

În urma sesizării, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor a anunţat că a aplicat o sancţiune pentru societatea comercială şi a dispus înfiinţarea unui call center cu program non stop, "astfel încât consumatorii să poată reclama în orice moment eventualele neconformităţi şi disfuncţionalităţi".

În apărarea lor, reprezentanţii Termo Ploieşti susţin că există un număr de contact şi că dispeceratul funcţionează la două schimburi. Nu e suficient, răspund reprezentanţii UAP, care anunţă că nu renunţă la litigiu. "Dacă acţiunea în instanţă e de durată, inspectorii ANPC s-au deplasat la faţa locului şi au dispus sancţiuni şi s-a dispus măsura de punere la dispoziţia consumatorilor de servicii a unui Call Center cu program non-stop. Din informaţiile noastre, lucurile nu sunt în acest moment întocmai ca cele impuse de ANPC, în sensul că ceea ce SC Termo Ploiesti numeşte CALL CENTER nu este non-stop ci la două schimburi şi asta o spune chiar numărul de telefon la care ploieştenii care vor sa semnaleze nemultumirile se pot adresa: 0744/331.020", a fost reacţia oficială a UAP Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image