fbpx

Test PCR, la 175 de lei, la Spitalul de Pediatrie Ploiești

Test PCR, la 175 de lei, la Spitalul de Pediatrie Ploiești

Spitalul de Pediatrie Ploiești asigură analizele medicale necesare în contextul pandemiei COVID-19. Efectuarea unui test PCR costă, de exemplu, 175 de lei, informează un comunicat al Primăriei.

 

Spitalul de Pediatrie Ploiești, prin Laboratorul de analize, efectuează, la cerere, testări RT PCR pentru diagnosticarea COVID -19, la prețul de 175 lei/ test, precum și teste antigenice COVID-19, folosite pentru controlul pandemiei COVID-19, la prețul de 85 lei/ test. Testele antigen COVID-19 reprezintă un instrument rapid pentru triaj în cazul persoanelor care călătoresc în afara țării. Testările respective au un răspuns în termen de 6 ore și pot fi traduse în limba engleză. Totodată, se efectuează, la cerere, și analize medicale privind dozarea de anticorpi, în urma infectării cu SARS-Cov-2, la prețul de 85 lei/analiza”, precizează informarea transmisă de municipalitate.

 

În cazul testelor precizate, probele sunt recoltate zilnic, între orele 08.00-10.00. “Recoltarea probelor se poate realiza și după ora 10.00, cu mențiunea că rezultatele se eliberează a doua zi”, transmite administrația locală.

 

 

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.