Un consilier județean face demersuri direct la Ministerul Transporturilor, pentru realizarea de urgență a giratoriului din intersecția de pe DN 1, la Florești

Un consilier județean face demersuri direct la Ministerul Transporturilor, pentru realizarea de urgență a giratoriului din intersecția de pe DN 1, la Florești

Consilierul Județean prahovean Simona David a efectuat, joi, o vizită la Ministerul Transporturilor, pentru a discuta soluții la două probleme majore de infrastructură din zona Florești.

"Prima problemă este cea a pasarelei din cartierul Gară, din centrul Floreștiului, care se află în stare accentuată de degradare. În ciuda nenumăratelor demersuri făcute de autoritățile locale în ultimii ani, nu s-a primit aprobarea pentru refacerea pasarelei", a anunțat Simona David, pe pagina sa de Facebook.

O altă chestiune adusă în atenția adusă direct în atenția ministrului Transporturilor, Lucian Bode, este una de interes județean și chiar național, întrucât se referă la găsirea unei soluții pentru prevenirea accidentelor grave în intersecția dintre DN 1 și DJ 720. "A doua problemă, care a fost de asemenea pusă în prim-plan spre rezolvare de multă vreme, este crearea unui sens giratoriu pe DN1 la intersecția cu DJ720. Acest loc, denumit si «intersecția morții de pe DN1», este un adevărat pericol pentru oameni, iar numărul accidentelor care au loc în această zonă demonstrează clar nevoia construirii unui astfel de sens giratoriu.

Domnul ministru m-a asigurat că se vor căuta cele mai bune soluții pentru aceste două mari probleme ale comunei noastre", a transmis consilierul județean Simona David, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

 

 

Image
Image
Image