fbpx

VIDEO | Controale de amploare pe traseele TCE Ploieşti

VIDEO | Controale de amploare pe traseele TCE Ploieşti

Image
Image

TCE Ploieşti şi Poliţia Locală au demarat joi seară o serie de controale în mijloacele de transport în comun din municipiu. Prima etapă - dintr-o campanie ce se anunţă mult mai amplă - s-a încheiat cu 64 de sancţiuni.

"Primăria municipiului Ploiești informează comunitatea locală că, începând cu data de 12 mai 2022, angajații S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești, în colaborare cu Poliția Locală Ploiești, desfășoară o serie de acțiuni privind controlul legitimațiilor de călătorie", a anunţat municipalitatea, într-un comunicat de presă transmis vineri dimineaţă.

Controale în mijloacele de transport ale TCE

"Joi seară, în urma controalelor, 64 de persoane au fost depistate circulând fraudulos. Acțiunile vor continua și în zilele următoare, în diferite zone ale orașului", a mai comunicat Primăria.

Pe pagina oficială de Facebook a instituţiei au fost publicate şi două filmări, din momentul urcării controlorilor, surprinse pe Bulevardul Independenţei, pe unde trec mai multe trasee de autobuze şi troleibuze, şi pe strada Gheorghe Doja, în staţiile de tramvaie şi autobuze.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.