VIDEO - Copil la volanul unei mașini, pe DN 1, la Bărcănești. Ce a pățit șoferul care a sunat la 112 (update)

Imagini incredibile au fost surprinse de un șofer sâmbătă dimineață, pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcănești. Bărbatul a început să filmeze mașina de la care primea flash-uri, dar nu i-a venit să creadă când a constatat că volanul autovehiculului era ținut de un copil.

Bărbatul a sunat imediat la 112, apelul său fiind transferat Poliției, după cum relatează acesta. Deși omul spune că s-a oferit să rămână la locul incidentului, polițiștii l-ar fi pus să-și vadă de drum numai pentru ca, după aceea, să-l ia la rost tocmai fiindcă le-a respectat indicațiile. Șoferul mai povestește că tonul s-a schimbat radical în momentul în care le-a transmis oamenilor legii că a înregistrat convorbirea.

În imagini se vedea inclusiv numărul de  înmatriculare al mașinii (PH 25 GBF), așa că depistarea șoferului inconștient ar trebui să fie o formalitate pentru polițiști.

Iată postarea publicată duminică, pe Facebook, de Adrian Dragomir:

"DN  1- Bărcănești, 27.07.2019

Domnul acesta îmi dădea disperat faruri să mă dau la o parte de pe prima bandă (ceea ce de obicei și fac în aceste situații). Ce șoc am avut când am văzut că de fapt primeam «faruri» de la un copil nu mai mare de 7-8 ani.

Despre cât de sănătos la cap este domnul, vă las pe voi să apreciați.

Am sunat la 112... unde am explicat aproape un minut despre ce este vorba ca să fiu transferat la dispecerat, care mă întreabă (din nou): «despre ce este vorba».

Le explic unde mă aflu, unde se duce maşină respectivă, le spun că am filmare și întreb: vreți să stau pe loc? «nu, nu este nevoie». Plec, ajung în Ploiești, pe bulevard sună telefonul: «Bună ziua, agentul X, unde sunteţi, de ce nu ați stat pe loc?» «Domnule, am întrebat dacă să vă aștept și mi s-a spus că nu este nevoie» «Nuu, nu ați înțeles»... «Am înțeles foarte bine, ba mai mult, am înregistrarea cu apelul de la 112..» Tăcere câteva secunde după care mă întreabă dacă pot să ma întorc, ceea ce am și făcut.

Mă gândeam pe drum ce amendă am să plătesc pentru că am filmat cu telefonul în timp ce conduceam...De data asta nu a fost cazul."

Imaginile pot fi văzute AICI.

UPDATE - Șoferul care și-a lăsat copilul la volan, pe DN 1, a scăpat doar cu un avertisment

Sursa: Facebook / Adrian Dragomir

 

Image
Image
Image