VIDEO - Declarație de ultimă oră a primarului Ploieștiului, privind cazul fetei căzute dintr-un autobuz al TCE. Victima va cere despăgubiri de un milion de euro

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a vorbit, marți, în cadrul unei conferințe de presă, despre cazul tinerei de 17 ani care, în urmă cu o lună, a căzut dintr-un autobuz al TCE Ploiești pe un geam care s-a desprins. Edilul a spus că, din ifnromațiile pe care le are,  autobuzul ar fi fost reparat cu ceva timp în urmă, pentru o problemă de acest fel, iar lucrarea ar fi fost încă în garanție, ceea ce, din punctul său de vedere, transferă responsabilitatea celor întâmplate în sarcina societății care a făcut reparația.

 

În paralel, avocata tinerei continuă demersurile legale. Luni, aceasta a anunțat că a finalizat plângerea pe care o va depune pentru Alina, victima incidentului de la Ploiești, și în care va solicita despăgubiri de un milion de euro.

"Pentru Alina fetița care a căzut în cap din autobuz la Ploiești i am finalizat plângerea și voi merge pe tentativă de omor și 1 milion de euro despăgubiri...am găsit toate actele normative care prevăd pt mijloacele fixe de transport durata de exploatare de maxim ...8 ani ceea ce înseamnă că aceste autobuze trebuiau scoase din circulație încă din anul 2008...și deci în 2019 ele circulau ilegal deoarece trebuiau de mult casate...iar asta reprezintă un atac material imediat direct și injust la adresa sănătății și integrității tuturor călătorilor ploieșteni din autobuze", a anunțat avocata fetei, pe pagina ei de Facebook.

Citiți și:  Apelul lansat de avocata tinerei care a căzut, pe 9 ianuarie, dintr-un autobuz al TCE: "Caut cu disperare un taximetrist cu indicativul 442. Caut martori ai acestui accident"

Citiți și: Fata care a căzut dintr-un autobuz al TCE Ploiești nu a fost audiată nici până acum. Avocata ei pregătește plângere penală împotriva polițiștilor

Sursa foto: Facebook/ Teodora Anca

Image
Image
Image