VIDEO - Doliu în comuna Păulești, pentru tânăra familie din localitate care a pierit într-un cumplit accident petrecut în Bulgaria

Localnicii din Păulești sunt în stare de șoc de la aflarea veștii că o întreagă familie din comuna lor a pierit fulgerător. Simona, Bogdan și Antonia Maria, fetița lor în vârstă de numai 8 luni, s-au stins din viață în urma unui cumplit accident rutier petrecut duminică dimineață, în Bulgaria, între Varna și Burgas. 

Potrivit observator.tv, Simona și fetița ei au murit pe loc, în urma impactului. Bogdan a mai rezistat puțin, dar s-a stins și el, după scurt timp, la spital, unde ajunsese în stare critică.

Trupurile celor trei au fost aduse în țară. Prietenii au anunțat, marți, că sicriele au fost depuse acasă, iar cei care vor să-și ia adio de la ei o pot face până joi, la prânz. Slujba de înmormântare va avea loc, pe 1 august, de la ora 12.00,  la Biserica "Sf. Nicolae" din Păulești, iar înhumarea la cimitirul nou din localitate.

Unul dintre apropiații familiei a alcătuit un colaj impresionant, ca un mesaj de adio pentru prietenii săi care nu se mai află printre noi.

Condoleanțe familiei!

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Sursa imagini: Facebook

 

 

 

Image
Image
Image