VIDEO | Gafă memorabilă a autorităţilor ploieştene, înainte de festivalul medieval din 2018

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Campania de promovare a ediţiei din 2018 a "Ploieşti Târg Domnesc", eveniment organizat de Primăria Ploieşti, conţine o gafă inexplicabilă, trecută până acum neobservată. Clipul video realizat la comanda autorităţilor şi publicat şi distribuit de reprezentanţii Primăriei pe reţelele de socializare încurcă numele artiştilor care vor concerta pe Bulevardul Independenţei. Mai exact, trupa "Robin and the Backstabbers" apare, în clipul comandat de municipalitate, sub titulatura de "Robyn and the Backsteppers".

Administraţia locală a desfăşurat recent o procedură de achiziţie, pentru selectarea unei societăţi care să se ocupe de organizarea evenimentului, contractul fiind unul amplu, care cuprinde o sumedenie de activităţi, de la instalarea scenei şi montarea instalaţiilor de iluminat şi sonorizare şi până la aducerea artiştilor şi promovarea evenimentului. Cu atât mai mult devine greu de înţeles cum tocmai firma care a adus artiştii care vor concerta la Ploieşti în cele trei seri de festival medieval nu reuşeşte să le ştie numele.

Prima reacţie, observând greşeala din materialele promoţionale distribuite, a fost să căutăm pe Google denumirea respectivă, în ideea că poate-poate există şi trupa respectivă dar n-am aflat noi de ea. Poate o fi vreo trupă de cover-uri ne-am gândit. Poate "Robyn and the Backsteppers" sunt pentru "Robin and the Backstabbers" ceea ce "Abibas" este pentru "Adidas" sau "Mike" pentru "Nike". Căutarea a confirmat, însă, ceea ce deja ştiam deja. Primele indicii conduc spre ideea că gafa a fost comisă de firma care se ocupă de organizarea evenimentului, în condiţiile în care comunicatele de presă transmise anterior de Primărie conţineau titulatura corectă. Totuşi, reprezentanţii Primăriei n-au sesizat-o nici în momentul în care şi-au dat acordul pentru clipul de promovare, nici când l-au publicat şi distribuit.

CITEŞTE ŞI:

Trei zile de "Târg Domnesc" la Ploiești | FOTO

Scandal la Medieval! O firmă acuză Primăria Ploieşti că a atribuit contractul discreţionar, deşi ofertantul selectat nu ar fi respectat condiţiile

{gallery}robyn and the backstappers{/gallery}

Image