VIDEO | Peste două tone şi jumătate de deşeuri, strânse în Ploieşti în campania "Marea debarasare". Mesajul directorului RASP

Ultima ediţie a campaniei "Marea debarasare" s-a încheiat la Ploieşti, fiind catalogată ca un real succes de către autorităţile locale, care anunţă un număr mare de participanţi şi, implicit, o cantitate foarte mare de deşeuri electrice şi electronice strânse pe durata campaniei.

Conducerea Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, structura administraţiei locale care coordonează şi salubritatea din municipiu, a anunţat că au fost colectate 2,6 tone de deşeuri. Ca de obicei, campania s-a încheiat cu o tombolă, în care au fost înscrişi cei 300 de ploieşteni participanţi.

Directorul RASP Ploieşti, Raul Petrescu, a lăudat şi participarea foarte vizibilă a unităţilor de învăţământ din municipiu. "Am ajuns la finalul campaniei «Marea debarasare», derulată de către RASP Ploieşti. Felicitări celor douăzeci de câştigători! Au fost colectate 2,6 tone de deşeuri, numărul participanților fiind de 300. O surpriză plăcută a fost că multe instituţii de învăţământ care participă la «Şcoala reciclării», o altă campanie pe care Regia de Servicii Publice o derulează, s-au implicat şi aici", a afirmat Raul Petrescu, directorul RASP Ploieşti.

Image
Image
Image
Image