fbpx

VOCEA PRAHOVEI, ediția a VII-a. Carina Veghiu, finalistă “Românii au talent”, în concert la Ploiești. Festivalul reunește concurenți din toată țara

VOCEA PRAHOVEI, ediția a VII-a. Carina Veghiu, finalistă “Românii au talent”, în concert la Ploiești. Festivalul reunește concurenți din toată țara

Image
Image

Joi are loc, la Ploiești, cea de-a VII-a ediție a Festivalului-Concurs Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineret “Vocea Prahovei”. Concurenți din București din șapte județe vor urca pe scena festivalului care se va încheia cu un concert susținut de Carina Veghiu, câștigătoarea de anul trecut a trofeului.

 

„Consiliul Județean Prahova prin intermediul Centrului Județean de Cultură Prahova, organizează  cea de-a VII-a ediție a Festivalului-Concurs Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri, intitulat «Vocea Prahovei». Evenimentul va avea loc joi, 25 mai 2023, începând cu ora 15.30, în Sala «Europa» din cadrul Palatului Administrativ din Ploiești.

Scopul acestui festival-concurs național de muzică ușoară pentru copii și tineri, este de a oferi tinerilor interpreți oportunități de afirmare și exprimare artistică, de a dezvolta un mediu concurențial dinamic și de a valorifica potențialul artistic al tinerei generații”, au transmis reprezentanții CJ.

În urma procesului de preselecție, au fost aleși participanți din București, Brașov, Buzău, Alba Iulia, Botoșani, Oradea, Dâmbovița și Prahova, împărțiri în doup categorii de vârstă: 10-14 ani și 15-18 ani.

Pe scena evenimentului va urca, pentru recitalul care va încheia festivalul, Carina Veghiu, câștigătoarea Trofeului "Vocea Prahovei" în ediția a VI-a și finalistă a concursului "Românii au talent", în 2023.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.