Vreme frumoasă, urmată de înnorări, urmate de ploi. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile!

În weekend, vremea va fi frumoasă în aproape toată ţara, însă de săptămâna viitoare încep ploile, anunţă meteorologii.

Vremea va fi caldă, sâmbătă, în regiunile intracarpatice şi în general normalã sub aspect termic în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sud-vestul ţãrii, iar dimineaţa şi noaptea şi în sud şi sud-est, dar numai cu totul izolat va ploua slab. Vântul va avea uşoare intensificãri, local şi temporar, în majoritatea regiunilor, îndeosebi în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 11 grade, mai coborâte, spre -1 grad, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de brumă, relatează România TV. Cu totul izolat se va semnala ceaţã.

Duminică, se menţine aspectul de astăzi, cu maxime între 11 şi 24 de grade şi minime între 2 şi 10 grade. Cerul va fi variabil în nord-vestul, nordul şi centrul teritoriului şi va avea înnorãri în celelalte regiuni, iar numai pe arii restrânse, mai ales în jumãtatea de sud a ţãrii, va ploua slab. Izolat, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă, mai notează sursa citată.

De luni, ploile vor fi din ce în ce mai prezente, mai ales în jumătatea de sud a ţării, au mai anunţat meteorologii. În Muntenia, în prima zi a săptămânii viitoare, vremea va fi normalã termic, dar în general închisã. Temporar va ploua, iar în cursul zilei şi vântul va avea unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 8...9 grade. Vremea va rămâne închisă şi marţi, când sunt prognozate ploi în mare parte din teritoriu, mai ales sub formă de averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice, mai notează România TV. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-est.

Image
Image
Image
Image