Image

Zilele Orașului Bușteni. Petrecere cu Marcel Pavel, Cornelia și Lupu Rednic, Misha și Iulia Neagoe, în weekend, pe Valea Prahovei

zilele orașului bușteni valea prahovei
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Zilele Orașului Bușteni vor avea loc în perioada 22 - 24 septembrie, în Parcul Central, a anunțat primarul stațiunii, Mircea Corbu.

"Suntem extrem de încântați să anunțăm un eveniment cu totul deosebit: Zilele Orașului Bușteni. Este un festival plin de bucurie, organizat cu drag de către Primăria și Consiliul Local Bușteni, în colaborare cu Centrul Cultural “Aurel Stroe”.

Ce puteți aștepta de la acest eveniment? Ei bine, pregătiți-vă să fiți cuceriți de magia folclorului și farmecul muzicii ușoare, care se vor îmbina armonios pentru a vă oferi trei zile de distracție pură și cultură. Pe scenă vor străluci artiști de excepție, precum Iulia Neagoe și Story Tellers Orchestra, Marcel Pavel, Cornelia și Lupu Rednic, Floarea Calotă, Misha și Johny Romano, Ion Ghițulescu, Haiducii Vlădicii din Topoloveni, și alți artiști îndrăgiți care ne vor aduce momente de neuitat.

Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de trei zile de evenimente culturale, recreative și artistice. Va fi o experiență memorabilă pentru întreaga familie! 

Vă invităm cu căldură să faceți parte din această bucurie a orașului Bușteni. Vă așteptăm cu drag să petreceți timp de calitate alături de noi!

Pentru a încheia cu strălucire, nu uitați să vă ridicați ochii către cer, pentru un spectacol impresionant de focuri de artificii!", a anunțat edilul.

 

 

Image
Image