Încă 40 de camere de supraveghere video vor fi montate în preajma platformelor de gunoi și a parcurilor din Ploiești

supraveghere video
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Sistemul de supraveghere video al Ploieștiului va fi extins, într-o nouă etapă, urmând să includă încă 40 de camere care vor fi montate în preajma locurilor de joacă și a platformelor de colectare a deșeurilor.

 

Primăria Ploiești a anunțat, miercuri, că a încheiat cu firma M&M COMPUTERS S.R.L. contractul de lucrări pentru a treia etapă din cadrul proiectului de implementare a sistemului de supraveghere video pentru puncte de colectare a deșeurilor și alte zone de pe domeniul public al municipiului.

„Prețul contractului (proiectare și execuție) este de 252.066,10 lei, fără T.V.A. Garanția acordată lucrărilor este de 24 luni de la data semnării procesului verbal de recepție, la terminarea lucrărilor, iar garanția echipamentelor este de 24 luni de la data semnării procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor”, informează reprezentanții Primăriei Ploiești.

Până în prezent au fost amplasate 60 de camere destinate supravegherii video a platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere din municipiul Ploiești. Prin actualul contract vor fi instalate alte 40 de camere video de tip Bullet, cu zoom optic, menite să descurajeze actele de vandalism și amplasarea deșeurilor ilegale pe domeniul public.

Municipalitatea va implementa aceste sisteme video de supraveghere și la nivelul locurilor de joacă din oraș, menționează sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto din arhivă

Image