fbpx

ADI Deşeuri a amânat din nou votul pe tema rezilierii contractului Rosal

ADI Deşeuri a amânat din nou votul pe tema rezilierii contractului Rosal

Programată astăzi, şedinţa în care ar fi urmat să fie supusă la vot propunerea de reziliere a contractului de salubritate cu Rosal a fost amânată din nou, pentru săptămâna viitoare.

Primarii au fost informaţi că şedinţa, care ar fi trebuit să aibă loc pe 13 octombrie, a fost amânată cu o săptămână. Potrivit primelor informaţii transmise de conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor Ploieşti - Prahova", amânarea a fost decisă pe motiv că nu toate consiliile din localităţile implicate în contract au adoptat hotărâri prin care să ofere împuterniciri pentru vot.

ADI Deşeuri a amânat votul pe tema contractului din sectorul 2-6

Propunerea de reziliere a venit iniţial din partea Primăriei Blejoi, care a reclamat că firma Rosal nu îşi execută corespunzător serviciile pentru care e plătită, în aşa-zisul sector 2-6 din Prahova, care reuneşte peste 30 de localităţi, inclusiv municipiul Ploieşti. Aceasta a rămas nediscutată pentru multă vreme, abia în septembrie preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, reluând subiectul, în momentul în care se discuta despre redevenţa neplătită de operator. Şedinţa ADI Deşeuri în care ar fi trebuit să se supună la vot rezilierea a avut loc pe 4 octombrie, însă nu s-a putut vota, din lipsă de cvorum, aşa că o a doua şedinţă a fost convocată pentru 13 octombrie.

După această nouă amânare, e de aşteptat ca ADI Deşeuri să supună la vot propunerea de reziliere pe data de 20 octombrie.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.