fbpx

Angajări în regim de urgență pentru firma care va asigura activitatea de termoficare din Ploiești

Angajări în regim de urgență pentru firma care va asigura activitatea de termoficare din Ploiești

Image
Image

Decizia de constituire a societății SC Termo Ploiești SRL, cea care va asigura activitatea de termoficare la nivelul municipiului, a ajuns la Primărie joi dimineață, iar autoritățile locale au demarat procedura de preluare a personalului specializat de la Termoficare Prahova.

 

“Municipiul Ploiești a primit, în această dimineață, decizia de constituire a societății SC Termo Ploiești SRL.

Procedura de înființare a societății Termo Ploiești SRL  a fost finalizată, în această dimineață, prin primirea documentelor de la Registrul Comerțului.

La ora 10.00, au fost convocate toate persoanele stabilite de Consiliul Local al Municipiului Ploiești în Consiliul de Administrație al SC Termo Ploiești SRL, pentru a stabili, în regim de urgență, procedurile pentru preluarea personalului specializat de la SC Termoficare Prahova.

Primarul Andrei Volosevici a solicitat că până mâine, cel mai târziu, să îi fie prezentat planul de preluare a personalului”, a transmis Primăria Ploiești, într-un comunicat de presă. 

Administrația locală a precizat și că “municipiul Ploiești așteaptă, încă, de la Consiliul Judeţean Prahova,  cedarea CET Brazi și a rețelei primare de termoficare.

Consiliul Judeţean Prahova nu a adoptat, până în prezent, o hotărâre de consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul Municipiul Ploiești”.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.