Angajaţii TCE Ploieşti cer măsuri de protecţie pentru ei şi călători, din cauza aglomeraţiei: "Cine a tăiat din grafice?"

Angajaţii TCE Ploieşti cer măsuri de protecţie pentru ei şi călători, din cauza aglomeraţiei: "Cine a tăiat din grafice?"

Primele două zile după expirarea stării de urgenţă a adus, la Ploieşti, aglomeraţie foarte mare în mijloacele de transport în comun şi în staţii, lucru total nerecomandat în condiţii de pandemie. Pentru că unii oameni au fost rechemaţi la serviciu iar alţii pur şi simplu n-au mai vrut să înţeleagă că distanţarea socială e în interesul lor, dar şi pentru că municipalitatea a redus graficele de plecări, ziua de 15 mai a adus buluceală mare în autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele din Ploieşti. Nici sâmbătă n-a fost mult mai bine, reclamă şoferii şi vatmanii TCE, care cer măsuri urgente pentru protejarea lor şi a călătorilor.

Pe reţelele de socializare au apărut, încă de vineri, imagini cu aglomeraţia din mijloacele de transport în comun din Ploieşti. Inclusiv angajaţii TCE au tras un semnal de alarmă, publicând imagini pe Facebook şi reclamând că au fost obligaţi să reducă frecvenţa curselor, ceea ce a însemnat că, în momentul în care au ajuns în staţii, acestea erau deja pline ochi.

"Sâmbătă. Ştiu că noi deranjăm cand aducem la cunoștința autorităților locale dar chiar dorim să nu ne imbolnăviți. Se întâmplă în Ploiești dorim să ne protejați, pe o parte angajații TCE, iar pe de altă parte călătorii. Solutia este simplă - mai multe mijloace de transport în traseu", a scris un angajat TCE, într-un mesaj care însoţeşte mai multe forografii care, spune el, sunt realizate după trecerea de la starea de urgenţă la cea de alertă.

Image
Image
Image