fbpx

Anunţul oficial Termo Ploieşti, după apariţia zvonurilor privind o revizie generală

Anunţul oficial Termo Ploieşti, după apariţia zvonurilor privind o revizie generală

Termo Ploieşti reacţionează după apariţia unor zvonuri privind o posibilă revizie generală la nivelul CET Brazi (Foto: Arhiva Telegrama)

Image
Image

Operatorul Termo Ploieşti reacţionează după apariţia în ultima vreme a unor zvonuri privind o posibilă revizie generală la nivelul CET Brazi, anunţând public că nu a programat nicio oprire a serviciului în următoarele luni.

 

Termo Ploieşti a transmis vineri un comunicat de presă în care anunţă că nu a programat nicio întrerupere a activităţii, răspunzând astfel unor zvonuri care începuseră să circule în rândul asociaţiilor de proprietari şi care anunţau o revizie care, în unele variante, se presupunea c-ar fi urmat să lase municipiul fără apă caldă timp de câteva săptămâni, mergând chiar până la două luni. Operatorul a anunţat că informaţiile vehiculate în ultimele zile sunt eronate şi că nu e programată nicio întrerupere.

Termo Ploieşti dezminte informaţiile privind intrarea în revizie

"Avand in vedere informațiile eronate care circulă in spațiul public despre o eventuala revizie, Termo Ploiești informează locuitorii municipiului Ploiești că în următoarele două luni nu se vor efectua lucrări de întreținere în CET Brazi. Aceasta înseamnă că toate serviciile de energie termică și electricitate vor funcționa fără întrerupere în această perioadă, iar clienții noștri nu vor fi afectați de nicio oprire programată", se arată în informarea transmisă vineri. 

"Termo Ploiești își menține angajamentul față de clienții săi de a oferi servicii de calitate și de a le asigura  garantia unei continuitati in furnizarea agentului termic,  atat pentru caldura, cat si pentru  apa calda pe tot timpul verii. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0800 672 777 sau să ne trimiteți un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Echipa noastră de suport clienți va fi bucuroasă să vă ajute", a mai comunicat Termo Ploieşti, operatorul sistemului centralizat de termoficare din municipiu.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.