fbpx

Anunțul oficial al Termo Ploiești! Cum a rămas orașul, din nou, fără apă și căldură

Anunțul oficial al Termo Ploiești! Cum a rămas orașul, din nou, fără apă și căldură

Image
Image

De aproximativ 24 de ore, furnizarea de apă caldă și căldură este oprită în Ploiești. Abia în cursul zilei de vineri, operatorul de termoficare a făcut un anunț oficial, în care lămurește că situația a fost creată de o avarie majoră la CAF2, singurul utilizabil, în acest moment, la CET Brazi.

 

“Avarii majore la cazanul de producție al agentului termic!

Cazanul de apă fierbinte CAF nr. 2, a fost oprit în timpul avariei, pe măsură ce erau efectuate probele, au apărut alte probleme. S-a lucrat în continuu toată noaptea. După reparaţie, dacă totul este conform, estimăm că repornirea să aibă loc în maximum două ore.

Ploieştenii vor avea apă caldă şi căldura în maximum 6 ore de la pornire” este anunțul făcut vineri, înainte de prânz, de reprezentanții operatorului termo Ploiești.

Anterior, primarul Andrei Volosevici și viceprimarul Anca Popa au făcut precizări cu privire la situația creată la CET Brazi, în urma cărora zeci de mii de apartamente din Ploiești, dar și grădinițe, creșe, școli și spitale, au rămas, iar, fără apă caldă și căldură. Anca Popa a anunțat inclusiv că, azi-noapte, au fost înlocuite mai multe țevi în CAF 2.

Cu același prilej, Termo Ploiești a anunțat că, în municipiu, se intervine punctual și pentru remedierea altor avarii apărute pe rețeaua de distribuție a agentului termic.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.