Apelul primarului din Câmpina, pentru locuitorii municipiului: "Țineți acasă copiii și persoanele de vârsta a treia"

Apelul primarului din Câmpina, pentru locuitorii municipiului: "Țineți acasă copiii și persoanele de vârsta a treia"

Primarul municipiul Câmpina, primarul Horia Tiseanu, le-a adresat marți un mesaj locuitorilor din municipiu și din zonele învecinate, în contextul instituirii stării de urgență și a creșterii riscului infectării cu noul coronavirus, odată cu creșterea numărului de cazuri confirmate la nivel național.

Redăm mai jos, integral, apelul lansat de primarul celui de-al doilea municipiu al județului:

"Dragi câmpineni şi cetăţeni ai localităţilor din jurul municipiului Câmpina, România trece printr-o perioadă grea, chiar gravă. Ne confruntăm cu o epidemie foarte periculoasă. Omenirea nu s-a mai confruntat cu o astfel de situaţie. Preşedintele ţării a declarat prin decret, starea de urgenţă. În funcţie de gravitatea situaţiei, se iau măsuri graduale.

În municipiul Câmpina, criza este gestionată de comitetul local pentru situaţii de urgenţă, al cărui preşedinte sunt. Activitatea din unităţile de învăţământ (liceu,gimnaziu,grădiniţe) a fost suspendată. Dragi părinţi şi bunici, țineţi copiii acasă!

Pentru persoanele active: pe cât se poate, mergeţi la serviciu – viaţa trebuie să continue! Respectaţi prevederile Ordonanţelor Militare şi Hotărârile luate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Câmpina. Deplasarea în afara locuinţei trebuie să fie limitată pentru strictă necesitate!

Persoanele de vârsta a treia: vă rog insistent să rămâneţi acasă!                Apelaţi dispeceratul Poliţiei Locale, 0244 332 420 sau Direcţia Asistenţă Socială pentru comunicarea persoanelor de peste  65 de ani fără susţinători. Primăria se va ocupa de aprovizionare şi alte urgenţe.

Dacă aveţi probleme de sănătate, vă rog să vă adresaţi Cabinetelor Medicilor de Familie şi doar în cazuri grave să apelaţi la numărul de urgenţă 112. Spitalele, medicii, asistentele şi întreg personalul medical lucrează pentru dumneavoastră! Le mulţumim pentru că se sacrifică pentru comunitate.

Cei autoizolaţi,  respectaţi cu stricteţe şi responsabilitate perioada şi măsurile impuse!

Dumneavoastră, cetăţeni ai municipiului, în mare majoritate respectaţi regulile stabilite şi vă mulţumesc!

Vă rog să urmăriţi comunicatele primăriei pe următoarele canale:

- site-ul web: www.primariacampina.ro;

- pagina de facebook : Primaria Municipiului Campina;

- ziare on-line şi grupuri de pe facebook sau whatsapp

Vă rog să nu intraţi în panică! Dacă vom fi solidari, vom trece peste această provocare cu bine!

Doamne ajută!

Primarul municipiului Câmpina,

Ing. Tiseanu Horia Laurenţiu"

Image
Image
Image