Bogdan Toader şi Adrian Dumitru au semnat contractul de asociere pentru un nou giratoriu în Prahova. Vezi unde va fi amplasat!

Bogdan Toader şi Adrian Dumitru au semnat contractul de asociere pentru un nou giratoriu în Prahova. Vezi unde va fi amplasat!
Previous Next

Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Blejoi au semnat un contract de asociere, pentru realizarea unui viitor sens giratoriu pe DJ 102, la ieşirea din Ploieşti spre Păuleşti, aproape de Spitalul Judeţean. Noul giratoriu urmează să apară la intersecţia cu prelungirea străzii Hortensiei, într-o zonă în care deja s-au dezvoltat câteva cartiere rezidenţiale şi uremază să apară alte câteva.

"Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, şi primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, au semnat un contract de asociere pentru construirea unui sens giratoriu la intersecția dintre DJ 102 (strada Găgeni) cu DE 107 (strada Hortensiei). Acest nou obiectiv este destinat creșterii siguranței rutiere, la ieșirea din Ploiești spre Blejoi, astfel încât șoferii să nu mai fie tentați să încalce regulile de circulație", a transmis CJ Prahova, într-un comunicat de presă.

Consiliul Județean va organiza procedurile de achiziție pentru execuția lucrărilor, în baza documentației predate de către administraţia locală, iar Primăria Blejoi va asigura o cofinanțare de 35% din valoarea obiectivului de investiții.

Image
Image
Image