Bulevardul Independenței, închis din această noapte. Cum vor circula mijloacele de transport în comun pe durata lucrărilor

bulevardul independenței închis
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Închiderea circulației pe Bd. Independenței, în vigoare din noaptea de luni spre marți, impune modificarea temporară a unor trasee TCE Ploiești. Detalii în acest sens au fost transmise astăzi, de reprezentanții societății.

"Având în vedere demararea lucrărilor de refacere a carosabilului de pe Bd. Independenței, între Gara de Sud și Conpet, cu data de 18.09.2023, ora 24:00, traseele locale din municipiul Ploiești cu parcurs în zonă  (1, 2, 30, 32, 32 scurt, 32 barat, 300, 301, 306) vor circula cu rută ocolitoare folosind str. Bobâlna, la sensul centru-sud, și str. Democrației la sensul sud-centru. 

La traseul 300, stația de debarcare la venirea din Parcul Industrial Ploiești se va face în fața Gării de Sud.

În locul stației Coreco Sud se va folosi stația Big, iar pe parcursul rutelor ocolitoare se vor folosi stațiile publice întâlnite în circulație. Cu caracter temporar, se înființează la sensul spre centru o nouă stație denumită “Radu Stanian”, poziționată în dreptul parcului de pe strada Radu Stanian, înainte de ieșirea în Bd. Independenței.

Traseele 44 și 202 vor circula cu rută scurtată la centru, fără a mai ajunge la sud. Pe str. Vasile Milea (în dreptul parcului), tot cu caracter temporar,  se înființează o nouă stație denumită “Parc T. Socolescu”, menționează informarea transmisă de TCE Ploiești.

 

Image