Image

Bulevardul Independenței va fi închis din această noapte. Vezi rutele ocolitoare

bulevardul independenței închis
Foto arhivă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Circulația pe Bulevardul Independenței va fi închisă din noaptea de luni spre marți, pentru lucrări care vor dura aproximativ trei luni. Autoritățile locale au anunțat rutele ocolitoare care vor putea fi folosite în perioada următoare.

******************************************

UPDATE

******************************************

Circulația va fi închisă, deocamdată, pe tronsonul între Gara de Sud și intersecția cu străzile Ana Ipătescu și Anul 1848 (rondul I).

"Conducătorii autovehiculelor care se deplasau pe ruta B-dul București – B-dul Independenței vor putea ajunge în centru pe unul dintre următoarele trasee:

  • B-dul București - strada Democrației – strada Ștefan cel Mare – strada Anul 1848 – B-dul Independenței;
  • prin sensul giratoriu Gara de Sud (sens giratoriu parțial închis) –  Piața 1 Decembrie 1918 - strada Depoului – strada Bobâlna – B-dul Independenței

Similar, doar că în sens invers, se va desfășura traficul și pentru conducătorii autovehiculelor ce vor să circule pe relația Centru Ploiești – B-dul București.

Intersecțiile Bulevardului Independenței cu străzile laterale, între Gara de Sud și străzile Ana Ipătescu, respectiv Anul 1848, se vor închide, iar conducătorii autovehiculelor vor fi atenționați, prin indicatoare, că acest lucru se întâmplă. Cu toate acestea, va fi permis accesul riveranilor pe străzile ale căror accesuri în B-dul Independenței se vor închide.

Având în vedere faptul că Spitalul de Pediatrie Ploiești se află pe strada Mihai Eminescu (în momentul de față stradă cu circulație în sens unic) menționăm că pe parcursul lucrărilor ce se vor executa pe B-dul Independentei, circulația pe strada Mihai Eminescu se va desfășura în ambele sensuri", a anunțat Primăria Ploiești.

 

 

 

Image
Image