Cetățenii comunei Brazi, îndemnați să nu se deplaseze, în perioada următoare, la sediul Primăriei, din cauza focarului COVID

Cetățenii comunei Brazi, îndemnați să nu se deplaseze, în perioada următoare, la sediul Primăriei, din cauza focarului COVID

Reprezentanții Primăriei Brazi au transmis un comunicat de presă, ca urmare a confirmării unui focar cu 10 cazuri de COVID, la nivelul instituției. Aceștia au precizat că așteaptă ca DSP Prahova să dispună măsuri și le cer cetățenilor să nu vină la sediul Primăriei în următoarea perioadă.

Informăm cetățenii Comunei Brazi că la finalul săptămânii trecute un salariat din Primăria Brazi în urmă testării personale pentru depistarea coronavirusului a ieșit pozitiv. Imediat s-a luat măsura de testare a întregului personal și în weekend s-a efectuat dezinfectarea instituției. În urma testării și primirii rezultatelor în cursul zilei de astăzi, 10 angajați au fost depistați pozitivi, motiv pentru care domnul Primar Radu Leonaș a dispus ca angajații pozitivi cât și contacții lor direcți, colegii de birou să rămână izolați la domiciliu, iar la acest moment se așteaptă măsurile de la DSP Prahova.

Rugăm cetățenii Comunei Brazi că în perioada următoare să nu se deplaseze la sediul instituției pentru rezolvarea problemelor ci să utilizeze alte mijloace de contact: telefon, fax, e-mail, poștă" este comunicatul Primăriei Brazi.

Sursa citată informează că probele primarului Leonaș Radu și ale viceprimarului Georgel Stan au fost negative la testul pentru coronavirus.

 

Image
Image
Image