fbpx

CITYAPP | Primăria Ploiești a semnat contractul pentru viitoarea agendă digitală a municipiului. Cum va funcționa aplicația

CITYAPP | Primăria Ploiești a semnat contractul pentru viitoarea agendă digitală a municipiului. Cum va funcționa aplicația

Image
Image

Primarul Ploieștiului a semnat, joi, contractul pentru implementarea agendei digitale a municipiului, sub formă de aplicație CityApp.

 

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a semnat, astăzi, contractul pentru implementarea aplicației CityApp pentru orașul nostru. Autoritățile speră ca aceasta să devină un instrument prin care cetățenii să poată transmite rapid sesizări, dar și prin care aceștia să fie informați într-un timp cât mai scurt de municipalitate.

 

Contractul “Servicii de implementare a unei aplicații software - Aplicație de tip ”City App/Alert” - pentru platformele de operare IOS și Android” a fost încheiat cu firma SC EVENTYA CO S.R.L., acesta având o valoare de 50.000 de lei, fără TVA.

„Aplicațiile software de acest gen sunt dedicate cetățenilor, rezidenți sau persoane care vizitează orașul, și reprezintă un instrument de comunicare, în timp real, între administrația publică și comunitatea locală, o agendă digitală a orașului.

Aplicația respectivă va avea menirea de a îmbunătăți direct modul de desfășurare a serviciilor publice locale și de a informa eficient cetățenii cu privire la administrarea orașului și derularea evenimentelor importante urbane. Astfel, aceasta va pune la dispoziția utilizatorilor și o secțiune de informare rapidă prin comunicatele de presă și informațiile publice emise de către Primăria Municipiului Ploiești - Push Notification.

Implementarea acestui software va permite municipalității ploieștene să obțină un feedback, în timp real, prin intermediul situațiilor din teren ce vor putea fi sesizate de cetățeni, dar și prin sugestiile transmise de către aceștia cu privire la îmbunătățirea calității serviciilor publice”, explică municipalitatea, într-o informare pe acest subiect.

CityApp ar urma să devină “un suport digital pentru ploieșteni, prin care aceștia, persoane fizice sau juridice, vor putea sesiza direct o serie de aspecte care țin de atribuțiile municipalității sau vor putea interacționa în sensul realizării unei promovări active a municipiului nostru, implicit a evenimentelor sau activităților de interes public general organizate în orașul nostru.  Utilizarea CityApp le va oferi cetățenilor posibilitatea de a avea un rol activ în cadrul comunității locale, dar va permite și o colaborare directă între Primăria Municipiului Ploiești și agenții economici locali, în sensul susținerii și dezvoltării locurilor de interes public ale orașului nostru. Aplicația menționată poate deveni un instrument digital eficient pe care îl pot utiliza ploieștenii și persoanele care vizitează orașul nostru, care să ofere informații actualizate privind punctele de interes public și destinații din municipiul nostru și împrejur pentru petrecerea timpului liber, cum ar fi: obiective turistice, recomandări de la localnici, calendarul de evenimente, informații utile despre cazare, restaurante, servicii medicale sau bancare, librării, zone de agrement, etc.”

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.