CORONAVIRUS | Măsuri noi adoptate de Consiliul Județean Prahova, împotriva răspândirii virusului. Activitățile din incinta instituțiilor de cultură sunt SUSPENDATE

CORONAVIRUS | Măsuri noi adoptate de Consiliul Județean Prahova, împotriva răspândirii virusului. Activitățile din incinta instituțiilor de cultură sunt SUSPENDATE

Conducerea CJ Prahova a dispus, marți seară, măsuri menite să prevină și să limiteze posibilele cazuri de infectare cu COVID-19.

Astfel:

- se suspendă activitățile publice, cât si cele private desfășurate în interiorul incintelor instituțiilor de cultură aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Prahova, respectiv: Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”, Centrul Județean de Cultură Prahova, Biblioteca Judeţeană ,,Nicolae Iorga”;

- se suspendă orice activitate cultural-artistică, educativă, religioasă în incinta sălilor aparținând Palatului Administrativ și Palatului Culturii;

- sălile de ședință din cadrul Consiliului Judeţean Prahova se vor dezinfecta după fiecare utilizare.

- persoanele care apelează la serviciile instituției vor staționa la intrarea B, unde vor fi preluate de structura relații cu publicul, de la camera 61 și de reprezentantul compartimentului instituției, care îi poate acorda informațiile necesare.

- angajații care asigură relațiile cu publicul și registratura Consiliului Judeţean Prahova își vor desfășura activitatea cu respectarea măsurilor de protecție, respectiv mănuși și mască, după caz.

- personalul care desfășoară activitate de încasări și plăți, precum și cel din cadrul Biroului unic, din subordinea Arhitectului Șef își va desfășura activitatea cu mască și mănuși.

- angajații care au ca atribuții verificarea activității operatorilor de transport rutier vor identifica dacă operatorii de transport respectă regulile de igienă și protecție cu privire la dezinfectarea mijlocului de transport.

- angajații aparatului de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Prahova își vor desfășura activitatea cu respectarea măsurilor de igienă și siguranță și au obligația de a anunța telefonic șeful ierarhic superior cu privire la apariția unei simptomatologii/contactul cu persoane care vin din zonele aflate sub atenționare privind incidența cazurilor de COVID-19, fiindu-le interzisă prezența la locul de muncă.

 

 

Image
Image
Image