FOTO ­čôŞ C├éMPINA. Sala de spectacole de la Casa Tineretului a fost modernizat─â exclusiv din sponsoriz─âri

sala spectacole casa tineretului câmpina
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

C├ómpinenii au la dispozi╚Ťie, de acum, dou─â s─âli de spectacole moderne. La doar o lun─â ╚Öi jum─âtate de la finalizarea lucr─ârilor la Casa de Cultur─â ÔÇťGeo BogzaÔÇŁ din C├ómpina, o nou─â veste bun─â anun╚Ť─â c─â este gata ╚Öi investi╚Ťia de la Casa Tineretului.

 

Primarul municipiului, Alin Moldoveanu, a anun╚Ťat finalizarea lucr─ârilor la sala de spectacole a Casei Tineretului.

ÔÇ×Au fost terminate lucr─ârile de modernizare a s s─âlii de spectacole de la Casa Tineretului. Tot ce s-a f─âcut aici a fost exclusiv din sponsoriz─âri ╚Öi le mul╚Ťumesc din suflet celor care au contribuit cu materiale ╚Öi manoper─â la modernizarea acestei s─âli, celor care au sprijinit demersul meu ╚Öi s-au implicat ├«n aceste lucr─âri!

Sunt foarte încântat de cum arată sala. Este colorată, veselă, așa cum trebuie să arate o sală dintr-o Casă a Tineretului, a tinerilor!

Am găsit acolo multă mizerie, am fost foarte dezamăgit și revoltat, deopotrivă, dar vă asigur că nu se va mai întâmpla așa ceva!

Sala este preg─âtit─â pentru spectacole, pentru public. V─â doresc s─â v─â bucura╚Ťi de evenimentele care vor avea loc la Casa Tineretului ╚Öi de aceast─â sal─â de spectacole plin─â de culoare!ÔÇŁ, a transmis edilul.

{showtime 332}

Anun╚Ťul vine la aproximativ o lun─â ╚Öi jum─âtate dup─â finalizarea moderniz─ârii s─âlii de spectacole de la Casa de Cultur─â ÔÇťGeo BogzaÔÇŁ, investi╚Ťie realizat─â de la bugetul local.

Urm─âre┼čte pagina de Facebook┬áÔÇ×TelegramaÔÇŁ pentru ┼čtiri ┼či analize de ultim─â or─â!

Sursa foto: Alin Moldoveanu

 

Image
Image