FOTO | Plouă în Sala "Doroftei". CSM Ploieşti a comandat lucrări de urgenţă

FOTO | Plouă în Sala "Doroftei". CSM Ploieşti a comandat lucrări de urgenţă
Previous Next

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a comandt, cu sprijinul Primăriei, lucrări de urgenţă pentru refacerea acoperişului Sălii "Leonard Doroftei", după apariţia unor infiltraţii. Lucrările vor începe zilele viitoare, anunţă autorităţile.

Infiltraţiile se manifestă de ceva vreme, la corpul de clădire în care se află zona administrativă. Potrivit reprezentanţilor CSM Ploieşti, aici nu s-a mai făcut niciodată vreo intervenţie la acoperiş, în cei 18 ani de când a fost dată în folosinţă clădirea. "Acum se instalează schelele. Primăria Ploieşti ne-a susţinut cu fonduri şi cu o firmă specializată, care efectuează lucrări de reparaţii şi la unităţile de învăţământ", a declarat Lucian Rădulescu, directorul CSM Ploieşti.

Lucrările vizează schimbarea membranei, demontarea aparatului de ventilaţie, înlocuirea jgheaburilor şi burlanelor şi refacerea hidroizolaţiei, cu mari şanse ca ele să se prelungească şi în 2021.

Vor fi lucrări şi la Stadionul "Ilie Oană", la corpurile de clădire situate pe colţuri, pentru înlocuirea jgheaburilor care s-au deteriorat şi au ajuns să arunce apă înăuntru, a mai anunţat reprezentantul CSM Ploieşti, de data aceasta intervenţia urmând să fie realizată cu ajutorul unor alpinişti utilitari.

Andrei Volosevici: "Aceste lucrări se impuneau"

Ulterior publicării ştirii, Primăria Ploieşti a trimis un comunicat de presă în care detaliază lucrările planificate la cele două baze sportive. Totodată, primarul Andrei Volosevici a vorbit despre problemele apărute în urma ploilor din ultima perioadă.

Astfel, conform anunţului Primăriei, astăzi a început înlocuirea burlanelor, şi jgheaburilor de la Sala "Doroftei", iar joi vor demara şi lucrările de refacere a hidroizolației. Tot de joi, la nivelul Stadionului "Ilie Oană", respectiv la corpurile de clădire situate pe colţuri, se vor înlocui jgheaburile, a mai anunţat Primăria.

“Cele două baze sportive au întâmpinat probleme serioase în perioada ultimelor ploi. Sistemele pluviale actuale sunt deteriorate, ceea ce cauzează pătrunderea precipitaţiilor în clădiri şi afectarea, în timp, a acestor structuri. Estimăm ca până la finalul acestui an să încheiem aceste lucrări. Aşa cum am mai declarat, îmi doresc să susţinem aceste baze sportive active şi este nevoie de o redresare a situaţiei. Aceste lucrări se impuneau şi vor ajuta, pe viitor, la desfășurarea în condiţii bune a activității sportive” a declarat, în acest context, primarul Andrei Volosevici.
Image
Image
Image