fbpx

FOTO | Prefectura Prahova, în formulă completă. Noul subprefect, Marius Soare, a depus vineri jurământul

FOTO | Prefectura Prahova, în formulă completă. Noul subprefect, Marius Soare, a depus vineri jurământul

Marius Soare, trecut pe la ANAF și Garda Financiară, ultima oară șeful Serviciului Fiscal Băicoi, a depus vineri jurământul în funcția de subprefect de Prahova

Image
Image

Prahova are un nou subprefect. Marius Soare, trecut pe la ANAF, Garda Financiară și Direcția Vamală, ultima oară șeful Serviciului Fiscal Băicoi, a depus vineri jurământul pentru preluarea funcției.

Marius Soare a fost numit miercuri în funcția de subprefect al județului Prahova, printr-o hotărâre de Guvern, venită la aproximativ trei luni și jumătate de când fusese eliberat din funcție fostul subprefect, Alexandru Vane. El și-a început oficial activitatea vineri, odată cu depunerea jurământului, derulată într-o ceremonie restrânsă, la care au participat doar câțiva angajați ai instituției.

Marius Soare a depus jurământul în funcția de subprefect al județului Prahova

Anterior, Marius Soare a deținut mai multe funcții publice, majoritatea în domenii legate de finanțe. El a fost comisar la Garda Financiară, a ocupat mai multe funcții în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Ploiești, a fost șef serviciu și ulterior director executiv la Direcția Regională Vamală, care se află tot în subordinea Direcției Finanțelor Publice, iar în ultimii ani a lucrat la Serviciul Fiscal Orășenesc Băicoi. Din mai 2017 și până acum, el a fost șeful acestui serviciu. Între decembrie 2012 și februarie 2013, el a fost directorul Direcției Generale de Control de Prim Nivel din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ocupându-se de coordonarea sistemului național de control pentru programele de cooperare teritorială europeană, potrivit datelor din CV-ul publicat de Prefectură.

Odată cu această numire, conducerea Prefecturii Prahova revine, practic, la formula completă, cu un prefect și doi subprefecți, Marius Soare completând practic echipa formată de Virgiliu Daniel Nanu și Emil Drăgănescu.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.