fbpx

GALERIE FOTO Marcaje rutiere noi, în zona unităților de învățământ din Ploiești

GALERIE FOTO Marcaje rutiere noi, în zona unităților de învățământ din Ploiești

Image
Image

În preajma școlilor și grădinițelor din Ploiești sunt realizate, zilele acestea, marcaje rutiere care să atragă atenția conducătorilor auto asupra trecerilor de pietoni.

“Municipalitatea ploieșteană a realizat marcaje rutiere de tip preformat, în zona trecerilor de pietoni aflate în apropierea unităților de învățământ din oraș.

Marcajele rutiere, care au semnificația «Presemnalizare trecere de pietoni», au rolul de a atenționa conducătorii auto despre faptul că, în apropiere, există o trecere de pietoni și, totodată, de a spori siguranța pietonilor în trafic.

Activitățile au fost derulate conform contractului subsecvent ce are ca obiect «Lucrări de execuție marcaje rutiere în municipiul Ploiești»”, informează administrație locală.

Printre unitățile de învățământ în apropierea cărora au fost realizate, deja, astfel de marcaje se numără Grădinița nr. 28, Școala “Sf. Vineri”, Școala “Sf. Vasile”, Colegiile Naționale “Mihai Viteazul” și “Ion Luca Caragiale”, Colegiul de Arte “Carmen Sylva”, Liceul Administrativ și de Servicii “Victor Slăvescu”.

În imaginile publicate de Primăria Ploiești, odată cu anunțul privind aceste lucrări, oamenii au remarcat, însă, și numărul mare de mașini parcate neregulamentar în preajma unităților de învățământ. De asemenea, ploieștenii se plâng de faptul că, la orele la care elevii intră sau ies de la cursuri, în preajma unor unități de învățământ străzile sunt efectiv blocate de mașinile părinților, staționate la întâmplare.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.