Marți, 13 August 2019 15:45

Fonduri europene pentru modernizarea iluminatului public din Băicoi

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În timp ce administraţia din Ploieşti caută cu disperare surse de finanţare ca să nu lase oraşul fără iluminat public, alte primării reuşesc nu numai să ţină sistemul funcţional, dar şi să atragă fonduri europene. Primarul din Băicoi a anunţat, marţi, semnarea unui contract de finanţare pentru instalarea de lămpi LED în tot oraşul, plus panouri fotovoltaice şi sistem de telegestiune.

Valoarea totală a proiectului este estimată la aproape 7 milioane de lei, a anunţat Marius Constantin, primarul oraşului Băicoi.

"Normalitate pentru Baicoi! Azi, la sediul ADR Sud Muntenia, am semnat finanțarea pentru proiectul european «Creșterea eficientei energetice a iluminatului public in orașul Baicoi». Valoarea totala a contractului este de 6.978.897,29 lei. Prin acest proiect străzile orașului vor beneficia de un sistem pentru iluminat modern, cu lămpi pe LED de ultima generație, o parte din ele sunt dotate cu panouri foto-voltaice care le asigură independența energetică și un sistem de telegestiune care va monitoriza starea de funcționare a fiecărei lămpi", a anunţat Marius Constantin pe pagina oficială de Facebook.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.