Luni, 07 Octombrie 2019 12:53

Azi a fost inaugurat la Măneşti serviciul propriu de evidenţa populaţiei

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Locuitorii comunelor Măneşti şi Cocorăştii Colţ nu mai sunt nevoiţi să umble kilometri întregi pentru a obţine actele de identitate. Serviciul de Evidenţa Populaţiei a fost inaugurat luni, în Măneşti, urmţnd să deservească şi localitatea învecinată.

La inaugurarea de luni au participat primarul comunei Măneşti, Constantin Niţoi, şi directorul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Prahova, Ornella-Adriana Zecheru.

Locuitorii din Măneşti şi Cocorăştii Colţ nu vor mai veni până la Ploiești pentru solicitarea și eliberarea actelor de identitate. Din 7 octombrie, activitatea de specialitate, prestată până acum de serviciul de profil din municipiu, va fi preluată de nou înființatul Serviciu Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Mănești, care va deservi până la 7.000 de persoane din comunele amintite, potrivit unui anunț făcut de SPCLEP Ploiești.

SPCLEP va deservi, în continuare, după această dată, aproximativ 265.000 de cetățeni, locuitori din Ploiești și din comunele Balta Doamnei, Berceni, Drăgănești, Dumbrava, Gherghița, Gorgota, Poienarii Burchii și Puchenii Mari, potrivit unui anunț transmis în septembrie de administrația din Ploieşti.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.