Vineri, 08 Noiembrie 2019 14:38

Contract dubios la Târgşoru Vechi! Primăria a dat deszăpezirea... unui bar cu 3 angajaţi

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Târgşoru Vechi e acuzată că a încredinţat un contract de împrăştiere a materialului antiderapant pe drumurile locale unei firme care figurează cu doar trei angajaţi şi are ca principal obiect de activitate vânzarea de produse alimentare, băuturi și tutun. Reclamaţia a fost făcută de reprezentanţii filialei locale a USR, care spun că barul respectiv i-a aparţinut chiar fetei primarului. Edilul răspunde că societatea a avut "oferta cea mai avantajoasă".

"Primăria Tîrgșoru Vechi a dat, în 2018, contractul de împrăștiere a materialului antiderapant unui celebru bar din Strejnicu! Aceeași firmă cu doar 3 angajați deține și un magazin de materiale de construcții. (...) Edilul a făcut cadou un contract de 20.000 lei fostei firme a fiicei sale cu care, desigur, nu mai are nicio legătură. Suntem curioși ce alte contracte suspecte a mai semnat primarul din Tîrgșoru Vechi, cu complicitatea actualului Consiliu Local", reclamă reprezentanţii USR, care spun că acordul a fost încredinţat fără licitaţie şi că fiica primarului a deţinut societatea până în urmă cu doi ani.

Primarul comunei, Nicolae Drăgan, îi invită pe contestatari la sediul administraţiei locale, afirmând că le poate demonstra cu acte că procedura a fost una transparentă şi că sumele cheltuite au fost mai mici. "A existat o procedură de selecţie, iar aceasta a fost oferta cea mai avantajoasă. Firma deţine un utilaj pentru împrăştierea de material antiderapant. E un acord-cadru, plătim în funcţie de comenzile pe care le dăm. De exemplu, în ultima iarnă am plătit doar 3.000 de lei, dacă nu ninge atunci nu plătim nimic. Am preferat să lucrez cu oameni din comună, pentru că pot interveni cel mai rapid, nu trebuie să aştept până intervine un alt operator", a declarat, pentru "Telegrama", primarul comunei Târgşoru Vechi.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.