Image

Iulian Dumitrescu, CJ Prahova: "Mult succes, dragi elevi, în noul an școlar! Tot respectul pentru dascălii prahoveni dedicați și pentru părinții care fac sacrificii să le asigure copiilor un viitor cât mai bun!"

proiecte școli cj prahova
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Mesajul președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, la începutul noului an școlar, a fost îndreptat către elevi, dascăli și părinți deopotrivă, pentru că rezultatele deosebite cu care se pot mândri școlile din județ sunt rezultatul eforturile depuse de toți. Dumitrescu a punctat, cu acest prilej, și proiectele în derulate în unitățile de învățământ, unele menite să transforme radical infrastructura școală, în zeci de localități.

 


Iulian Dumitrescu a transmis mesajul la început de an școlar în contextul festivității organizate la Potigrafu, unde elevii au început cursurile într-o școală nou-nouță.

"Elevii din satul Potigrafu, comuna Gorgota, au început noul an școlar în școală nou. M-am bucurat să fiu alături de copii, părinți, cadre didactice și de primarul Ionuț Nicolae Dumitru, la inaugurarea uneia dintre cele mai moderne școli din județul Prahova. Îl felicit pe domnul primar pentru lucrurile extraordinare pe care le face în Gorgota.

Împreună cu autoritățile publice locale, Consiliul Județean Prahova investește în educație, investește în viitor. Am construit școli noi, am reabilitat și modernizat unități de învățământ.

În prezent, avem în derulare un proiect prin care 86 de școli din județul nostru vor fi dotate cu echipamente digitale de ultimă generație, cu mobilier, cu materiale didactice și echipamente de specialitate. De noile dotări vor beneficia aproape 44.000 de elevi prahoveni.

De asemenea, construim, la Ploiești, unul dintre cele mai moderne campusuri de învățământ dual din țară.

Printr-un proiect al Consiliului Județean Prahova, peste 12.000 de elevi din mediul rural au primit deja tablete conectate la internet. Profesorii acestora beneficiază de laptopuri, calculatoare și tablete grafice pentru predare, iar 64 de școli din Prahova au fost dotate cu table interactive, videoproiectoare și ecrane de protecție.

O atenție deosebită am acordat-o școlilor subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova - am finalizat construcția Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Ploiești și am început reabilitarea și modernizarea școlilor speciale de la Breaza și Filipeștii de Târg.

Am încredere că elevii din Prahova vor face performanță și ne vor face mândri de rezultatele lor.

Încă o dată, mult succes, dragi elevi, în noul an școlar! Tot respectul pentru dascălii prahoveni dedicați și pentru părinții care fac sacrificii să le asigure copiilor un viitor cât mai bun!” este mesajul transmis de președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, la început de an școlar", a declarat președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu.

 

Image
Image