Locuințe pentru tineri, la Plopeni, cu finanțare prin PNRR. Primăria a lansat licitația

licitație locuințe pentru tineri plopeni
Foto cu caracter ilustrativ
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Autoritățile din Plopeni au lansat licitația pentru construirea de locuințe pentru tineri, în cadrul proiectului depus de administrația locală și care a obținut finanțare prin PNRR - Fondul local. 

 

Procedura lansată de Primăria Plopeni se referă la "Construire locuințe nZEB pentru tineri în Oraș Plopeni, bulevardul Republicii, nr. 29". Contractul de finanțare a fost semnat în decembrie 2022, potrivit unui anunț făcut la acel moment de Ministerul Dezvoltării.

"Prin contractul supus prezentei proceduri se va achiziționa execuția de lucrări (cum ar fi structură/rezistență, arhitectură, instalații electrice, instalații de gaze naturale, instalații termice și de ventilație, instalații sanitare, inclusiv furnizarea, montarea și punerea în funcțiune a utilajelor și echipamentelor tehnologice) pentru realizarea unei construcții având un regim de înălțime P+3E, amenajarea spațiilor verzi, amplasarea a 6 stații de încărcare auto, accese auto și pietonale, parcare", menționează anunțul din SICAP.

Locuințele nZEB se referă la imobile cu performanță energetică ridicată.

Valoarea estimată a lucrărilor scoase la licitație este de 5.016.991 de lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 noiembrie.

Câștigătorul licitației va avea la dispoziție 12 luni pentru realizarea obiectivului.

 

Image