Lucrări pe Bd. Independenței. Noi restricții au fost instituite în zona de sud a Ploieștiului

lucrări bulevardul independenței
Sursa foto: arhiva Telegrama
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Actuala etapă a lucrărilor de pe Bd. Independenței impune instituirea de noi restricții în zona de sud a municipiului. Măsurile se referă la circulația de pe str. Mihai Eminescu, dar și la accesul pe B. P. Hasdeu.

 

"Primăria municipiului Ploiești informează cetățenii că, având în vedere necesitatea continuării lucrărilor în zona intersecției cu sensul giratoriu de la Monumentul Vânătorilor, traficul rutier de pe strada Mihai Eminescu va fi deviat numai spre dreapta pe strada Veronica Micle.

În acest context, la intersecția străzii Mihai Eminescu cu strada Veronica Micle se va monta indicatorul rutier ,,Obligatoriu la dreapta”, iar la intersecția Bulevardul Independenței cu strada Veronica Micle vor fi acoperite indicatoarele rutiere ,,Cedează trecerea” și ,,Presemnalizare intersecție cu sens giratoriu”.

Modificarea semnalizării rutiere se va efectua începând cu data de 09.11.2023, în jurul orei 10.00", a informat Primăria Ploiești.

În același context, intrarea pe la Gara de Sud, pe str. B. P. Hasdeu, a fost blocată din nou, din cauza lucrărilor. Astfel, virajul pe această stradă, la coborârea de pe podul de la Gara de Sud, nu mai este posibil.

Lucrările ar trebui să fie gata în a doua parte a lunii decembrie.

 

Image