Image

LUCRARI SCOLI PLOIESTI | Contracte de lucrări de 2,2 milioane de euro, în următorii doi ani, în școlile din Ploiești

LUCRARI SCOLI PLOIESTI | Contracte de lucrări de 2,2 milioane de euro, în următorii doi ani, în școlile din Ploiești
LUCRARI SCOLI PLOIESTI | Primăria a anunțat semnarea unor contracte pe doi ani, cu o valoare maximă de 11,1 milioane de lei, pentru reparații curente în unitățile de învățământ din municipiu (Foto: Primăria Ploiești)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

LUCRARI SCOLI PLOIESTI Primăria Ploiești a anunțat semnarea unor acorduri-cadru pe doi ani, cu o valoare maximă totală de 11,1 milioane de lei fără TVA, echivalentul a puțin peste 2,2 milioane de euro, pentru lucrări de reparații curente în unitățile de învățământ din municipiu.

Aceeași firmă, SC Dekadent Construct SRL, a câștigat toate cele trei contracte, a anunțat administrația ploieșteană. Loturile au fost împărțite pentru colegii și licee, școli și respectiv grădinițe și creșe. Cea mai mare valoare maximă este de 4,7 milioane de lei, la contractul-cadru pentru licee și colegii. Cel pentru școli generale are o valoare maximă de aproape 4 milioane, iar al treilea acord poate ajunge până la 2,4 milioane fără TVA, a mai anunțat municipalitatea.

LUCRARI SCOLI PLOIESTI În total, cele trei contracte pot ajunge până la 11,1 milioane de lei, fără TVA. Acestea vor avea o durată de doi ani. Contractele au fost semnate marți.

LUCRARI SCOLI PLOIESTI | Contracte de 2,2 milioane de lei pentru reparații curente

„Administrația publică ploieșteană a încheiat, astăzi, cu S.C. Dekadent Construct S.R.L. trei noi acorduri cadru menite să asigure condiții normale de exploatare în siguranță a clădirilor în care se desfășoară activitatea de învățământ, astfel:
» Acordul-cadru de lucrări nr. 18627/12.09.2023, având ca obiect “Lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar din Municipiul Ploiești” - LOT 1-Colegii/ Licee; Valoarea maximă a acordului-cadru, reprezentând valoarea ofertată pe cantitățile maxime ale acordului cadru, este de 4.720.790,49 lei, fără TVA;
» Acordul-cadru de lucrări nr. 18628/12.09.2023, având ca obiect “Lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar din Municipiul Ploiești” - LOT 2 - Scoli; Valoarea maximă a acordului-cadru, reprezentând valoarea ofertată pe cantitățile maxime ale acordului cadru, este de 3.992.923,46 lei, fără TVA;
» Acordul-cadru de lucrări nr. 18629/12.09.2023, având ca obiect “Lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar din Municipiul Ploiești” - LOT 3 - Grădinițe și Creșe; Valoarea maximă a acordului-cadru, reprezentând valoarea ofertată pe cantitățile maxime ale acordului cadru, este de 2.408.563,54 lei, fără TVA.
Durata de execuție a acestor acorduri-cadru este de 2 ani, iar finanțarea acestor lucrări va fi asigurată din bugetul local al Municipiului Ploiești”, a anunțat Primăria Ploiești, într-un comunicat transmis marți după-amiază.

LUCRARI SCOLI PLOIESTI „Categoriile de lucrări ce fac obiectul achiziției pentru fiecare lot sunt următoarele: lucrări de săpături, umpluturi, beton armat; reparații tencuieli; reparații vopsitorii și zugrăveli; reparații pardoseli; reparații placaje gresie și faianță; reparații zidărie și pereți; confecții metalice; reparații hidroizolații; împrejmuiri; tâmplărie și geamuri; trotuare; asfaltare curte; șarpante si învelitori; reparații instalații electrice; reparații canalizare în incintă; reparații instalații sanitare; reparații instalații termice; izolații conducte; transport și manipulări, precum si celelalte tipuri de lucrări prevăzute în Caietul de sarcini”, se mai arată în comunicatul Primăriei Ploiești.

Image
Image