fbpx

O nouă parcare cu plată va apărea în centrul municipiului Ploieşti

O nouă parcare cu plată va apărea în centrul municipiului Ploieşti

Foto: Alex Călinoiu - Telegrama

Image
Image

Zona dintre Palatul Administrativ şi Palatul Culturii, la kilometrul zero al municipiului Ploieşti, urmează să fie transformată în parcare cu plată. Terenul, pe care au fost trasate recent 45 de locuri de parcare, urmează să fie dat zilele viitoare în administrarea SGU.

Consiliul Local Ploieşti urmează să dezbată, la şedinţa ordinară programată pe 28 iunie, un proiect de hotărâre privind transmiterea în administrarea SGU a terenului situat în strada Erou Călin Cătălin, între Casa Albă şi Palatul Culturii.

45 de locuri în noua parcare cu plată

Zona a fost folosită ani la rând ca parcare a Consiliului Judeţean, cu acces restricţionat. Relativ recent, autorităţile ploieştene au desfiinţat barierele şi au refăcut marcajele rutiere, creând aici mai multe locuri pentru maşini, care în primele luni au rămas la liber. Asta ar urma să se schimbe, însă, odată cu transmiterea în administrarea SGU, societatea care se ocupă de gestionarea parcărilor cu plată din municipiu.

Conform proiectului de hotărâre, SGU va primi în administrare un teren în suprafaţă totală de 524 de metri pătraţi, pe care au fost amenajate 45 de locuri de parcare.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.