fbpx

Parc modern în Măneciu, după un schimb de terenuri făcut de Primărie | FOTO

Parc modern în Măneciu, după un schimb de terenuri făcut de Primărie | FOTO
Image
Image

Primăria Măneciu anunţă planuri pentru a amenaja un parc modern, aproape de sediul administraţiei locale, după un schimb de terenuri aprobat recent.

Noul parc modern va fi amenajat pe strada Tabla Buţii, pe un teren de 2.800 de metri pătraţi dobândit recent, în urma unui schimb, a anunţat primarul comunei prahovene Măneciu, Auraş Dragomir.

Primul parc modern din comună

"După o perioadă foarte lungă de așteptare, comuna Măneciu va avea parte de primul său parc public pentru promenadă, agrement, relaxare și activități culturale, creându-se posibilitatea realizării unui Centru Civic al localității. Zilele trecute am semnat în fața notarului public contractul de schimb de terenuri dintre Primăria comunei Măneciu și Societatea RIG Service SA. Terenul obținut în urma schimbului, în suprafață de peste 2800 mp, este localizat pe strada Tabla Buții, în imediata vecinătate a Primăriei Măneciu. În schimb a fost dat un teren din intravilanul satului Cheia, evaluat de specialiști la o valoare similară. Mulțumesc Consiliului Local al comunei Măneciu pentru sprijinul și susținerea acestui proiect!", a declarat primarul Auraş Dragomir.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.