Ploieştiul va avea un nou city manager. Ce decizie a luat actualul administrator public

Ploieştiul va avea un nou city manager. Ce decizie a luat actualul administrator public

Încă nu s-au finalizat oficial negocierile pentru cele două posturi de viceprimari din Ploieşti şi deja se mai pregăteşte o schimbare la conducerea administraţiei locale. Actualul administrator public al municipiului urmează să iasă la pensie. Locul ar urma să fie luat de un fost şef din instituţie.

Teodora Marin, administratorul public al municipiului Ploieşti din 2016 şi până în prezent, urmează să iasă la pensie. Ea a confirmat pentru "Telegrama" că a depus dosarul de pensionare, impulsionată şi de legea apărută recent, care oferă o reducere de doi ani a vârstei de pensionare pentru oamenii din localităţile poluate.

Teoretic, după primar şi viceprimari, administratorul public - cunoscut şi ca city manager - este al patrulea om în structura ierarhică a unei primării de municipiu, practic poate să fie şi al cincilea, după consilierul personal. Oricum, noua administraţie va trebui să găsească în următoarele luni, poate şi mai rapid, un înlocuitor. Sursele noastre avansează numele Simonei Albu, fostul şef de la Juridicul Primăriei din precdentul mandat al lui Andrei Volosevici.

Image
Image
Image