Surse: Directorul Regiei de Servicii Publice Ploieşti ar urma să fie mutat la TCE

Surse: Directorul Regiei de Servicii Publice Ploieşti ar urma să fie mutat la TCE

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Raul Petrescu, ar urma să fie schimbat din funcţie în următoarele săptămâni, potrivit unor surse din administraţia locală. El ar urma să primească, totuşi, un post la o altă structură subordonată Consiliului Local.

Formal, înlăturarea din funcţie ar urma să fie făcută de Consiliul de Administraţie al RASP Ploieşti, după ce acesta va ajunge în formulă completă.

Raul Petrescu a fost viceprimarul municipiului Ploieşti în mandatul 2012-2016, iar în 2017 a câştigat concursul de ocupare a postului de director la RASP, în timpul mandatului în care PSD şi ALDE au avut majoritate în Consiliul Local şi, implicit, în CA-ul de la RASP. Odată cu alegerile din 27 septembrie şi schimbarea raportului de forţe, era de aşteptat ca poziţia sa, la fel ca şi a altor directori susţinuţi de PSD sau de ALDE, să fie reanalizată. Sursele noastre mai anunţă că actualul director al RASP ar urma să primească un post la Transport Călători Express, posibil cel de director tehnic, rămas vacant după decesul lui Ion Micu. Raul Petrescu a confirmat pentru "Telegrama" că a existat o discuţie în această privinţă, evitând să facă alte comentarii.

Image
Image
Image