Termo Ploiești, după ce a rămas fără licență pentru furnizarea energiei termice: Problema va fi rezolvată până pe 11 octombrie

licenta termo ploiești
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Termo Ploiești a explicat, într-o informare, cum a rămas fără licență pentru furnizarea energiei termice, de la 1 septembrie. Reprezentanții societății dau asigurări că situația va fi remediată în câteva săptămâni.

"Ca urmare a unor informații apărute în spațiul public, Termo Ploiești face următoarele precizări:

Termo Ploiești deține patru licențe de operare:

  • Licența de producere a energiei electrice, valabilă pană la data de: 11.10 2027
  • Licența de producere a energiei termice, valabilă pană la data de: 11.10.2027
  • Licența de furnizare a energiei electrice, valabilă pană la data de: 05.04.2028
  • Licența provizorie de furnizare a energiei termice, emisă pe data de: 21.10.2022 cu valabilitate până la data: 01.09.2023

Conform legislației în vigoare, Termo Ploiești are obligația să asigure continuitatea furnizării agentului termic pana la obținerea licenței definitive.

În acest sens, vă precizăm faptul că încep\nd cu luna februarie 2023 s-au demarat toate procedurile necesare pentru obținerea licenței definitive de furnizare a agentului termic:

  • obținerea avizelor ISCIR pentru cazanele de producere a agentului termic, obținerea avizelor ISCIR
  • pentru rețeaua de termoficare apă caldă de încălzire (ACI) și apă caldă de consum (ACC);
  • obținerea avizelor ISCIR pentru centralele de cvartal; reviziuirea Autorizației de Mediu; obținerea tuturor avizelor ISU și completarea documentației solicitate de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Facem precizarea că până la data 11.10.2023 Termo Ploiești va obține licența definitivă" este comunicatul operatorului de termoficare.

 

 

 

Image