fbpx

Toaletă publică la preţ de apartament, la Parcul Bucov

Toaletă publică la preţ de apartament, la Parcul Bucov

Documentaţia propune o toaletă de 46.000 de euro la Parcul Bucov (Foto: studiu fezabilitate)

Image
Image

Administraţia ploieşteană ar putea aloca până la 46.000 de euro pentru a construi o toaletă publică la Parcul Memorial "Constantin Stere" Bucov, conform unui proiect care urmează să fie dezbătut săptămâna viitoare.

Pe ordinea de zi a şedinţei din 27 septembrie a Consiliului Local Ploieşti figurează un proiect de hotărâre de aprobare a studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui WC public în zona aşa-zisei plaje de la Parcul Bucov. Studiul propune construirea unei clădiri de 63 de metri pătraţi, prevăzută cu spaţii pentru femei, bărbaţi şi persoane cu dizabilităţi, plus amenajarea unui trotuar de 1,5 metri lăţime împrejurul construcţiei.

Toaletă la preţ de apartament, la Parcul Bucov

Sunt propuse două scenarii, cu zidărie portantă din cărămidă GVP, respectiv structură în cadre de beton armat, cu zidărie de umplutură din BCA, ambele pe o fundaţie betonată, cu o durată de execuţie de şase luni în primul scenariu sau trei în cel de-al doilea. Costul estimat de realizatorii studiului ajunge la 229.885 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a aproximativ 46.000 de euro la cursul actual, adică undeva în marja în care se vând multe apartamente de două sau chiar trei camere în Ploieşti.

Proiectul de hotărâre mai apăruse în dezbaterea forului legislativ local şi în şedinţa din 29 iulie, fiind respins la vot la momentul respectiv, după ce a au existat două voturi împotrivă, un singur vot pentru şi 21 de abţineri.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.