Image

Un nou scandal la CSM Ploiești. Primarul a dispus schimbarea conducerii și verificarea unor documente

Un nou scandal la CSM Ploiești. Primarul a dispus schimbarea conducerii și verificarea unor documente
Primarul Volosevici a dispus marți revocarea directorului CSM Ploiești, detașarea temporară a directorului adjunct și verificarea unor documente interne (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un nou scandal la Clubul Sportiv Municipal! Primarul Andrei Volosevici a dispus marți revocarea Mirelei Limboșeanu din funcția de director CSM Ploiești, detașarea temporară la Parcul Bucov a directorului adjunct și începerea unor verificări. Măsura vine după ce, luni, edilul sugerase că stadionul „Ilie Oană”, aflat în administrarea clubului, ar fi fost închiriat fără forme legale pentru un eveniment organizat de Consiliul Județean în weekend.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a dispus revocarea din funcție a directorului general al Clubului Sportiv Municipal, Mirela Limboșeanu. Anunțul oficial a fost făcut marți de Primărie, printr-un comunicat de presă. Totodată, directorul adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, a fost detașat la Administrația Parcului „Constantin Stere”.

Măsura vine la o zi după ce primarul reclamase că un eveniment cu sute de copii desfășurat de Consiliul Județean Prahova pe stadionul „Ilie Oană” ar fi fost organizat fără respectarea procedurilor existente la nivelul Clubului Sportiv Municipal.

Conducerea CSM Ploiești a fost schimbată

În comunicatul Primăriei se anunță și începerea unor verificări de documente, însă nu cu privire la stadion, ci la Hipodromul Ploiești.

„Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus revocarea din funcție a directorului general al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, doamna Mirela Limboșeanu, precum și detașarea directorului adjunct al acestei instituții, domnul Lucian Rădulescu, pe funcția de director adjunct al Administrației Parcului Memorial «Constantin Stere» Ploiești. În același context, primarul Andrei Volosevici a solicitat, spre verificare, toate documentele cu privire la funcționarea restaurantului din incinta Hipodromului Ploiești, obiectiv aflat în administrarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești”, se arată în comunicatul transmis marți de Primăria Ploiești.

Cu o zi înainte, în timpul unei conferințe de presă, Andrei Volosevici declarase că evenimentul de pe stadionul „Ilie Oană” a fost organizat fără aprobarea administrației ploieștene. „Solicitarea a fost făcută, dar de aici încolo trebuie și o aprobare și, evident, un contrăcțel, ca să luăm și noi niște bănuți, că tot ne chinuim să ținem gazonul. Nu există. Și, dacă nu există, trebuie să luăm și noi niște reacții”, a afirmat primarul, care a adăugat că va mai anunța și miercuri o serie de măsuri pe această temă.

Conferința a fost transmisă în direct de „Telegrama”, iar discuțiile despre ședința foto de la stadion încep la minutul 49.

Mirela Limboșeanu fusese numită în luna martie la conducerea CSM Ploiești, prin detașare, din postura de consilier personal al primarului. Ea a fost un colaborator apropiat al primarului Volosevici și în mandatul 2008-2012, când a fost consilier personal și ulterior administrator public.

Image
Image