fbpx

VIDEO ­čÄŽ Andrei Volosevici: O investi╚Ťie la Parcul Municipal Vest se poate face ╚Öi prin parteneriat cu Municipiul Ploie╚Öti

VIDEO ­čÄŽ Andrei Volosevici: O investi╚Ťie la Parcul Municipal Vest se poate face ╚Öi prin parteneriat cu Municipiul Ploie╚Öti

Image
Image

Primarul municipiului Ploie╚Öti, Andrei Volosevici, a transmis, duminic─â, un nou punct de vedere, privind inten╚Ťia Consiliului Jude╚Ťean Prahova de a prelua Parcul Municipal Vest. Edilul propune, ca solu╚Ťie administrativ─â, o investi╚Ťie ├«n parteneriat cu Municipiul Ploie╚Öti.

 

ÔÇťParcul Municipal Vest, investi╚Ťie pe fonduri europene, 23 de milioane din cofinan╚Ť─ârile f─âcute de c─âtre Ploie╚Öti, adic─â bani din taxele ╚Öi impozitele noastre, ale ploie╚Ötenilor. Consiliul Jude╚Ťean dore╚Öte s─â preia suprafa╚Ťa de 64 de hectare ╚Öi investi╚Ťiile. S─â fie o afacere imobiliar─â? Nu ╚Ötiu. Cert este c─â, ├«n contextul ├«n care se dore╚Öte tehnic, administrativ vorbind, o investi╚Ťie acolo se poate face foarte simplu, ╚Öi prin parteneriat cu Municipiul Ploie╚Öti. Eu nu sunt de acord s─â pierdem 64 de hectare din patrimoniul ploie╚Ötenilor ╚Öi voi face tot ce ╚Ťine de mine, ├«n baza atribu╚Ťiilor pe care le am, s─â nu pierdem aceast─â suprafa╚Ť─â de terenÔÇŁ, a declarat Andrei Volosevici.

Un proiect de hot─âr├óre privind cedarea a peste 50 de hectare de teren din acest obiectiv trebuia discutat─â ├«ntr-o ╚Öedin╚Ť─â CL de zilele trecute.┬á Ini╚Ťiativa a fost retras─â.

Ulterior, ale╚Öii locali au votat pentru trecerea unei suprafe╚Ťe de 10 hectare, din aceea╚Öi zon─â, din patrimoniul privat ├«n patrimoniul public.

Autorit─â┼úile jude┼úene au anun┼úat c─â inten┼úioneaz─â s─â construiasc─â┬ála Parcul Municipal o sal─â polivalent─â de 16.000 de locuri, un patinoar, un bazin olimpic ┼či un muzeu interactiv bazat pe realitatea virtual─â.

 

Urm─âre┼čte pagina de Facebook┬áÔÇ×TelegramaÔÇŁ pentru ┼čtiri ┼či analize de ultim─â or─â!

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.