VIDEO | O nouă întâlnire între primar şi suporteri, evitată de conducerea Petrolul 52 şi de consilierii locali

VIDEO | O nouă întâlnire între primar şi suporteri, evitată de conducerea Petrolul 52 şi de consilierii locali

Cu doar câteva zile înainte de începerea noului sezon de Liga 2, situaţia privind mărcile "Petrolul Ploieşti" este departe de a fi lămurită, iar şedinţă convocată astăzi de primarul Volosevici s-a încheiat din nou fără prea multe semne optimiste, după ce fostele glorii, care girează pe ACS Petrolul 52, nu au participat, iar din rândul consilierilor locali au venit doar trei persoane.

Practic fără părţile care au puterea de decizie în această negociere, şedinţa a căpătat mai degrabă un rol de a explica situaţia actuală a mărcilor, primarul precizând că, procedural, nu se poate abate de la decizia Consiliului Local şi amintind că a propus o asociere, prin intermediul Hale şi Pieţe, cu clubul din Liga 2 care a folosit în ultimii ani a folosit mărcile înregistrate, însă forul legislativ local a ales să meargă pe calea scoaterii mărcilor la licitaţie. Autorităţile locale au anunţat că până acum nu s-a prezentat nimeni la licitaţie şi că, în eventualitatea foarte probabilă în care termenul-limită de 29 iulie o să treacă fără să apară o ofertă, rămân deschise la varianta unei asocieri directe cu ACS Petrolul 52. Pentru asta, mai trebuie ca şi fostele glorii, care girează asociaţia, să fie dispuse să negocieze, după ce discuţiile par să fi intrat în impas în momentul în care municipalitatea a cerut să aibă drept de veto.

"Nu pot decide eu, nu am dreptul. Eu mai mult decât ce am făcut până acum nu am ce să fac, mai mult decât să spun «Acestea sunt variantele, alegeţi!» şi să pun în aplicare ce hotărăşte Consiliul Local. Ce decid Consiliul Local şi deţinătorii CIS-ului (n.r. certificatul de identitate sportivă) asta voi face", a precizat primarul Volosevici în timpul şedinţei cu suporterii.

La şedinţa derulată marţi la sediul Primăriei Ploieşti au luat parte circa 30 de suporteri, alături de directorul sportiv al ACS Petrolul 52, Claudiu Tudor, Valeriu Răchită, viceprimarul Daniel Nicodim şi consilierii locali Aurelian Tudor şi Dragoş Măchiţescu. Primarul Andrei Volosevici nu i-a menajat deloc pe consilierii care au lipsit, precizând că a programat întrevederea fix după o şedinţă a Consiliului Local. El i-a criticat şi pe reprezentanţii clubului din Liga 2, precizând că primise mai multe confirmări de participare din partea acestora.

Image
Image
Image